8500 Pápa, Teleki u. 2. +36 89 510 560 info@weoressuli.hu 
Régi honlapunk hamarosan elérhető lesz az old.weoressuli.hu címen.

 

Ki a király?

diakkiraly 2017

A Pápai Weöres Sándor Általános Iskolában már több mint 20 éve hagyomány, hogy májusban, a Weöres-hét keretein belül megválasztják a nyolcadik osztályosok közül a diákkirályt. A két ballagó osztály idén is egy-egy fiút delegált, akik társaikkal együtt kampányoltak. Plakátokat helyeztek az iskola bejáratánál és a folyosóra, beszédet mondtak és különböző vetélkedőket, vidám programokat szerveztek.

A 8.a jelöltje Szabó Krisztián volt, az osztály szervezett arcfestést, de volt autóbemutató is, néhány rallyjármű gurult be az iskola udvarára. A lovaskocsikázás mindkét csapat programjában szerepelt, de a 8.b-sek, jelöltjükkel, Pintér Csabával egy barátságos mérkőzésre meghívták tanáraikat is.

Az utolsó nap a jelöltek osztályainak vidám műsorával indult, majd kampánybeszédet is mondtak. A délelőtt aztán játékos feladatokkal folytatódott az iskola minden osztálya számára, a gyerekek menetlevélen gyűjtötték a pontokat. A legügyesebb csapatok pizzakupont kaptak, de minden osztályt jutalmaztak.
A kampányidőszakban számos feladatért kaptak pontokat a végzősök csapatai, így például az általuk szervezett játékokra, amikkel szavazókat próbáltak megnyerni, a plakátokra, a jelöltek beszédére, a műsorra és a vetélkedőre. A diákkirály-választás az egyik legnépszerűbb program a tanulók közt, nagyon sok munkával jár, de mindig nagy élmény.

Az eseménydús nap végén összesítették a pontszámokat és a szavazatokat, idén Szabó Krisztián fejére került fel a korona. A diákkirály megköszönte társai munkáját, szerinte a siker is bizonyította, hogy összetartó osztály az övék. Szabó Krisztiáné tehát a palást és a korona a tanév végééig, melyhez feladat is járul, hisz ő adja majd át a Weöres-plakettet az évzárón.

ha
(forrás és további képek: papa-ma.hu)

Információk

 

Weores banner

 

FHT jelveny 

dth logo

 

penz7 logo small

 

menza etlap

   

infopapa logo mini

 

papa ma logo sm

 

okoisk logo sm

 

logo ref int color x small

 

palyazati logo 1

 

TAMOP 3 1 4 logo

 

O365 dl

 

KKA logo sm

 

pontvelem

 

mini W S Zoldbajnokok logo

 

link varosi ovodak

 

hatartalanul

Copyright © 2017. Pápai Weöres Sándor Általános Iskola. Powered by WebLION CMS&Host