8500 Pápa, Teleki u. 2. +36 89 510 560 weores@papaitk.hu

 

Jól szerepeltek tollaslabdázóink

 

Az elmúlt két hétvégén is versenyen jártak tollaslabdázóink. Geiger Míra és a Szabó testvérek először felnőtt II. és III. osztályú versenyen szerepeltek 2 héttel korábban Veszprémben, majd a 13 és 17 éven aluliak „A” kategóriás ranglista versenyén jártak most szombaton Cegléden. Az első versenyen Zsófi a II. osztályúak között szerepelt nagyon jó eredményekkel. Csapattársával, Nagy Eszterrel megnyerték a női páros versenyszámot. Női egyéniben a döntőben verseséget szenvedett, de nagyon értékes számára az ezüstérem is. Ugyancsak ezüstérmet nyert a vegyespárosok között Mesterházy Milán (Győri TSE) partnereként.
Míra és Sára a III. osztályú versenyen küzdött a nők mezőnyében. Mindkét lány bronzérmet szerzett a női egyesben, majd együtt szintén bronzot gyűjtöttek be a női párosok között. Sára nem állt meg ezeknél az eredményeknél, mert csapattársával, Nagy Dániellel a vegyespárosok között nem talált legyőzőre.
Cegléden is ez a három tanulónk versenyzett. A vegyes páros versenyszámmal kezdődött az U17 korosztályban (Míra és Zsófi szerepelt itt) számukra a megmérettetés. Mindegyik lány külső partnerrel indult ebben a versenyszámban. Míra a budapesti Boros Vincével, Zsófi a győri Mesterházy Milánnal játszott. Míra és Vince az első mérkőzését megnyerte, de a következő körben vereséget szenvedtek és kiestek. Zsófi Milánnal ezen a hét végén az elődöntőig nem talált legyőzőre, de itt őket is megállította a Míráékat legyőző páros és így bronzérmet nyertek.
A lány egyesek között ezen a versenyen nem sikerült a jó eredmény elérése. Lány párosban Míra egy szegedi partnerrel, Pápai Lucával az oldalán játszott. Nekik még nagyon komoly kihívást jelentett ez a korcsoport, de a fejlődésük érdekében itt is próbálkoztunk. Nem jelentett ez a korosztály problémát ebben a számban sem a Szabó Zsófi-Nagy Eszter egységnek. A lányok magabiztos, jó játékkal egészen a döntőig meneteltek, ahol 3 játszmás nagy csatában szenvedtek csak vereséget, és így ezüstérmet szerezetek.
A fiatalabbak között Szabó Sára szerepelt. Sárnak nem igazán ment a játék ezen a hétvégén. Minden mérkőzésén nagyon sokat hibázott, komolyan kellett küzdenie a győzelemért. Ez egészen a döntőig sikerült, de ott sajnos 3 játszmában vereséget szenvedett és 2. helyen végzett.
A három lány a két hétvégén két arany, négy ezüst és négy bronzéremmel gazdagította gyűjteményünket.
A lányok felkészülését Szabó Norbert és kollégánk, Horváth Attila irányítja.
Gratulálunk!

 

 

20210220 160243

 

20210220 181810     20210220 200649  


20210227 143505
 
 
 

Elérhetőségek

Pápai Weöres Sándor Általános Iskola

8500 Pápa, Teleki u. 2.

Tel.: +36 89 510 560

E-mail: weores@papaitk.hu

OM:037009

VF 2301

Nyitvatartási idő:
07:00 - 18:00 óra között

Információk

 

orokos

logo ref int color x small

aktiv iskola logo

EFOP 3.2 

Weores banner

 

fenntarthatosagi temahet 2021 

logo uj hulladekcsokkentes

dth logo

 

banner honlap
penz7 logo small

 

menza etlap

   

infopapa logo mini

 

papa ma logo sm 

palyazati logo 1

 

TAMOP 3 1 4 logo

 

O365 dl

 

KKA logo sm

 

pontvelem

 

mini W S Zoldbajnokok logo

 

link varosi ovodak

 

 határtalanul logo

Copyright © 2017. Pápai Weöres Sándor Általános Iskola. Powered by WebLION CMS&Host