8500 Pápa, Teleki u. 2. +36 89 510 560 info@weoressuli.hu 
Régi honlapunk hamarosan elérhető lesz az old.weoressuli.hu címen.

 

Víz Világnapja az uszodában

2017. március 24-én, pénteken délután a Várkertfürdő uszodájában került sor, immár sokadik alkalommal erre a játékos megmérettetésre. Az utóbbi két évben a JMSZK, előtte a Weöres Sándor iskola rendezte a Víz Világnapja alkalmából a város általános iskolásainak részvételével ezt a versenyt.

A szervezők és a Pápai Víz és Csatornamű Zrt. dolgozói ezzel a vetélkedővel szerették volna felhívni mindenki, de elsősorban a gyerekek figyelmét arra, miért nevezzük kincsnek a tiszta vizet, hogy mennyire fontos a vizeink védelme, tisztán tartása.

A jó hangulatú versenyt kapura dobás, vízi-totó, puzzle kirakás, csőjavító idom összeszerelése, labdagyűjtés, matracon úszás és vízórafújás színesítette.
Horváth Bendegúz, iskolánk 5. b osztályos diákja a VTV riporterének kérdéseire válaszolva elmondta, hogy rendkívül jó ötletnek tartja ezt a délutánt. A feladatok közül kiemelte a vízórafújást és a kapura dobást, ami a legjobban tetszett neki.

Iskolánk 8 fős csapata (Barta Alexandra 5.b, Geiger Marcell 5.b, Horváth Bendegúz 5.b, Rozgonyi Dominik 5.a, Sárközi Milán 6.b, Horváth Sándor 6.b, Dékány Bálint 6.b, Figerl Boldizsár 7.b) végül a dobogó harmadik helyén zárta a vetélkedőt.

2017. március 25.

Bedők Nicolette

viz vilagnapja

 

KÉPEK megtekintése

 

Információk

 

Weores banner

 

FHT jelveny 

dth logo

 

penz7 logo small

 

menza etlap

   

infopapa logo mini

 

papa ma logo sm

 

okoisk logo sm

 

logo ref int color x small

 

palyazati logo 1

 

TAMOP 3 1 4 logo

 

O365 dl

 

KKA logo sm

 

pontvelem

 

mini W S Zoldbajnokok logo

 

link varosi ovodak

 

hatartalanul

Copyright © 2017. Pápai Weöres Sándor Általános Iskola. Powered by WebLION CMS&Host