8500 Pápa, Teleki u. 2. +36 89 510 560 weores@papaitk.hu

Teadélután a Weöresben

A Weöres Sándor Általános Iskola hagyományos adventi programja a teadélután. Közel két évtizeddel ezelőtt egy nyolcadikos osztály úgy döntött, hogy szervez egy olyan alkalmat, ami néhány órára kikapcsolódást jelenthet az ünnep előtti rohanásban. A rendezvény életben tartását a Diákönkormányzat vállalta magára, s végzi azóta is Horváthné Árvai Mária vezetésével.

A teadélután lényege, hogy szépen terített asztaloknál, kellemes környezetben beszélgethetnek a szülők, gyerekek és pedagógusok. A finom tea mellé jár zsíros kenyér és sütemények is. A felszolgálást a diáktanács tagjai válallják ezen az alkalmon. Szabóné Gál Viktóriának most végzős a gyermeke a Weöresben, mint mondta furcsa lesz, ha már nem ide jár, mindenesetre teadélután jó alkalom a találkozásokra, beszélgetésekre.

teadelutan 2016 papama

A teadélután fontos eseménye a nyolcadikosok műsora. Előadásuk előtt Mógor Adrienn igazgató mondott köszöntőt. - Karácsony napja az emberiség egyik legősibb ünnepe, s az év egyik kiemelt pontjaként jelezte a nap fordulását és egy újabb év eljövetelét. A titokzatos égi jel, a betehemi csillag megjelenése is a fényt szimbolizálja a születés éjszakáján - mondta az intézményvezető.

A két végzős osztály előadásában arról mesélt, hogy az európai országokban miként ünneplik a karácsonyt, majd a műsor végén az iskolai kórus közreműködédével elénekelték a Hallelujah című dalt.

(forrás: papama.hu)

Elérhetőségek

Pápai Weöres Sándor Általános Iskola

8500 Pápa, Teleki u. 2.

Tel.: +36 89 510 560

E-mail: weores@papaitk.hu

OM:037009

VF 2301

Nyitvatartási idő:
07:00 - 18:00 óra között

Információk

 

orokos

logo ref int color x small

aktiv iskola logo

EFOP 3.2 

Weores banner

 

fenntarthatosagi temahet 2021 

logo uj hulladekcsokkentes

dth logo

 

banner honlap
penz7 logo small

 

menza etlap

   

infopapa logo mini

 

papa ma logo sm 

palyazati logo 1

 

TAMOP 3 1 4 logo

 

O365 dl

 

KKA logo sm

 

pontvelem

 

mini W S Zoldbajnokok logo

 

link varosi ovodak

 

 határtalanul logo

Copyright © 2017. Pápai Weöres Sándor Általános Iskola. Powered by WebLION CMS&Host